Wie zijn de mensen achter LOOK STUFF?

Er zijn maar weinig mensen die niet van ons familiebedrijf gehoord hebben. We zijn al 50 jaar een vertrouwd gezicht in de grachten rondom Groningen. Ons familiebedrijf richt zich al 50 jaar op het vermaken van mensen tijdens de prachtige rondvaarten die wij mensen aanbieden op onze schepen. (Zie de link van rondvaartbedrijf Kool onderaan de pagina).

 

Onze onderneming is zoals veel bedrijven hard geraakt door de Covid-19 pandemie. De extreme omstandigheden hebben ons ondernemershart sneller laten kloppen. Wij houden niet van stil zitten, wij zijn handig en enthousiast. Wij denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Dat alles heeft geleid tot unieke producten gemaakt van wijnvaten en Epoxy.

 

Houd jij van speciale en unieke items? Neem dan eens een kijkje op onze webshop. Je vindt er meubels gemaakt van wijnvaten, producten gemaakt van Epoxy en geupcycled materiaal waar we wijnrekken van maken.

Wijnvaten

Denken in mogelijkheden heeft ervoor gezorgd dat wij diverse producten kunnen maken van wijnvaten. We maken onder andere de volgende unieke meubels:

  • Een wijnvat omgebouwd tot wijnrek
  • Een wijnvat omgebouwd tot lounge set
  • Een wijnvat omgebouwd tot statafel
  • Een wijnvat omgebouwd tot regenton

 

Onze unieke meubellijn van wijnvaten kunt u zowel binnen als buiten gebruiken en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een extra blad van glas of eikenhout. We kunnen onze producten ook voorzien van LED verlichting.

 

Je kunt kiezen uit de volgende producten:

 

Koop nu een uniek wijnvat in onze WEBSHOP.

We maken onze producten op bestelling. Ons streven is om binnen 5 werkdagen het product te maken en verzenden.

Wijnvat Regenton

Een eikenhouten regenton is een aanwinst voor jouw tuin. Naast het hoogwaardige materiaal en ontwerp van de regenton is hij uiteraard functioneel en je draagt een steentje bij aan het milieu. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en prijzen op de webshop. Een complete regenton is al verkrijgbaar vanaf 185 euro.

Een wijnvat bestellen zonder extra’s behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

 

 

Wijnrekken

Onze wijnrekken worden van verschillende materialen gemaakt. Momenteel kunt u kiezen uit geupcycled eikenhout of andere houtsoorten. Er is een stalen variant en binnenkort kunnen we ook een RVS wijnrek leveren.

Koop je geupcyclede wijnrek nu in onze WEBSHOP.

Misschien staat jouw droom wijnrek er niet tussen, geef dan je wensen aan via het contactformulier en dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Epoxy

Epoxy is een kunsthars die bestaat uit twee componenten die samengevoegd moeten worden. Het eerste component is de kunsthars en het tweede component is een harder. De harder maakt het product stevig.

 

Wat zijn de mogelijkheden van Epoxy?

Wij bieden verschillende producten van Epoxy aan:

  • Epoxy onderzetters
  • Epoxy wijnglasbeugels
  • Epoxy serveerbladen
  • Epoxy kaarsenstandaards

Onze collectie is niet alleen divers maar ook wisselend. Er worden elke week nieuwe producten aan de WEBSHOP toegevoegd. Wees er snel bij want OP = OP.

 

Zoekt u Epoxy producten? Kijk dan bij de volgende 3 groepen:

 

Volg ons op INSTAGRAM en FACEBOOK voor de nieuwste varianten.

Producten op maat

Heb je een leuk meubel gezien maar past het niet, of  heb je iets in gedachten en vind je het nergens? Geen probleem we denken graag met je mee. Stuur een foto of tekening naar info@lookstuff.nl en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Bedankt voor je bezoek aan onze site!

 

Team LOOK STUFF

 

Boek bij Rondvaartbedrijf Kool je Stadsrondvaart door de stad Groningen

Bestel je wijntjes online op de link hieronder