Tafelblad Eiken

€ 180,00

Tafelblad Eiken

€ 180,00

Geupcyceld tafelblad, bedoeld voor op een wijnvatmeubel.

 

Een mooi en eenvoudig meubel. Leuk om buiten te gebruiken of juist voor binnen. Echt een  “eye catcher”. De “Merlot” heeft een open indeling, dus geen deur. De legplank is uitermate geschikt om wijnflessen en glazen op te zetten. Je kunt het uitbreiden door te kiezen voor een tafelblad van glas of hout, of je voegt LED verlichting toe.

Levertijd 5 werkdagen

Een mooi meubel met een deur.

Deze variant is standaard zonder een glazen of houten blad. Tegen een meerprijs is deze statafel met blad te verkrijgen.

Wil je ook graag LED verlichting? Selecteer deze optie dan bij het bestel proces. 

Levertijd 5 werkdagen

De “Malbec” is het luxe paard van de collectie. Het meubel heeft natuurlijk een deur, maar heeft extra een flessenrek met plek voor 25 wijnflessen. Daarnaast is het meubel voorzien van LED verlichting en zijn de ringen zwart gemaakt voor een extra luxe uitstraling. De “Malbec” heeft standaard een eikenblad bovenop.

Levertijd 5 werkdagen

Een unieke lounge set die in iedere tuin past. In een wijnvat van een lekker wijntje genieten, beter wordt het niet. Vind je dit ook leuk?  Bestel dan snel.

Let op: de set bestaat uit twee stoelen, met een kussenset. Het tafeltje hoort niet bij de set.

Geef onder aan welke kleur kussens je wilt.

Levertijd 7 werkdagen.

Nieuw

Een unieke wijnvat stoel die in iedere tuin past. In een wijnvat van een lekker wijntje of ander drankje genieten, beter wordt het niet. Vind je dit ook leuk?  Bestel dan snel.

Let op: de stoel word geleverd met een kussenset. 

Geef onder aan welke kleur kussens je wilt.

Levertijd 7 werkdagen.